Første uke som hundemamma

Opptur –

Stella er så leken og kosete. Hopper og spretter, tøyser og tuller. Stella elsker å leke. Biter og river i absolutt alt, så her er det bare å rydde unna det hun ikke får lov til å bite på. Ja, det er ikke så lett å rydde unna sofa, stoler og bord så noe blir det jo. Men hun er så sjarmerende at de for det meste er morsomt (har ikke gått hardt ut over det jeg er redd for, enda…)

Hun er så tillitsfull. Hun har diltet etter meg fra første stund etter at vi kom hjem. Det er veldig kjekt. I tillegg er hun nysgjerrig og sosial mot andre hun møter. Den lille rakkeren går rett på hunder som er fire ganger så stor som henne, og hun vil leke!

Stella er så pen, hun er så vakker at jeg ikke kan slutte å se på henne.cropped-img_25171.jpg

Jeg er forelska!

Og hva mer?

Hun vil ikke ut! Det er kaldt, hun fryser og skjelver. Når vi først har kommet oss ut, vil hun ikke røre seg, bare står og piper og skjelver. Dotreninga går så som så.. Resultatet er dammer både her og der, og ikke bare det..

Burtrening er krevende. Selv om det går bedre og bedre dag for dag, eller natt for natt blir det vel. Lurer på når første naboklagen kommer.. Hver fiber i kroppen vil ta henne ut av buret for å kose og trøste, det går ikke, hun MÅ lære seg å bli komfortabel med buret.

1 tanke om “Første uke som hundemamma

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s