Ut?? i minus 9??

Stella synes det er kaldt ute. Det synes jeg også.

Det er ikke lett å få gjort noe som helst utendørs når gradestokken kryper nedover. Stella vil nesten ikke røre på seg, står med stramt bånd og hele den lille kroppen skjelver, hun piper og gråter. Kan vi ikke bare være innendørs? Hun prøver å stikke av inne også, når hun skjønner at vi skal ut (hun skjønner veldig godt at det er det som skal skje).

Så står vi der da, hun trekker i båndet og vil inn, jeg bare holder, venter på at hun skal gå noen meter. Etter hvert kommer vi oss rundt blokka, og når vi runder hjørnet vet hun veldig godt veien til inngangsdøra og de små beina går som trommestikker. Ikke noe denne gangen heller, javel, vi får prøve igjen om en halvtime da. Jeg blir lei! og jeg vet akkurat hva som kommer til å skje i det vi kommer innendørs. Det er ikke mestring den ferske hundemammaen kjenner på. Da må jeg minne meg selv på alt som skjedd i løpet av halvannen uke – masse herlige kosestunder, hun blir mer og mer fornøyd i buret og sover nesten hele natten i ro, hun gjør fra seg oftere ute enn inne (det er tross alt noe!), og jeg får jo trim, opp og ned trappa hele tiden.

Og endelig – en halvtime siden forrige tur ut, og hun tisser i gangen før vi går, men ute blir det både tiss og bæsj – alt er bra igjen! Og hun er nydelig da:

Image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s