Drama

Tror du ikke jeg klarte å låse Stella inne i leiligheten, i buret, gå ut, låse døren, og miste nøkkelen! Det var i forgårs.

Jeg kom hjem etter ca halvannen time ute, og nøkkelen var borte. Jeg prøvde desperat å ringe til Arvingen, han er den eneste som har nøkkel. Fikk ikke tak i han, selvfølgelig. Heldigvis har vi noen unge bekjente som er låsesmeder, etter noe styr fikk jeg tak i en, som satte meg til en annen, som satte meg til en tredje – han var på vei (selvfølgelig var dette dagen da det årlige seminaret til låsesmeder skulle gå av stabelen i Lillehammer :-). Etter enda mer om og men, fikk jeg tak i Arvingen, han hadde nøkler! Jeg fikk avlyst låsesmeden (hva koster oppmøte, egentlig?) og kjørte ned til Alnabru for å hente nøkler – alt mens jeg ser for meg Stella hyle og skrike bak låst dør.

Hun har ikke vært alene så lenge før – men jeg tror ikke at det har vært så ille. Stakkars liten.

I går, det er ikke til å tro, fant jeg nøklene midt på gårdsplassen utenfor her – der lå de i snøen, brøytebilen har vært her flere ganger. Og det var jeg selv som fant dem, er det ikke rart?

Ellers denne uken har Stella begynt å løpe opp trappen (kommer seg ikke ned igjen), lekt med Milo (det var så mye aktivitet at hun sov nesten sammenhengende et døgn etterpå), i går var det ingen uhell inne (kryss i taket og bank i bordet).

034

043046030

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s